actie
Tot € 100,- extra voordeel op het gehele assortiment thermostaten.
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Tot € 150,- extra voordeel wanneer u bij uw vloerverwarmingset kiest voor een wifi of klokthermostaat.

Betaalmogelijkheden van Thermo Lamina

Bij Thermo Lámina kunt u op de volgende wijzen betalen:

Via iDEAL (gratis) 

De meest gebruikte, voordeligste en de snelste manier van betalen is iDEAL. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen op onze bankrekening (gratis)

U kunt uw betaling direct overschrijven naar onze bankrekening. Gelieve uw bestellingsnummer (ID) te gebruiken als de betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verstuurd als de betaling binnen is.

Rabobank: 1335.72.633

IBAN: NL06RABO0133572633

BIC: RABONL2U

Rembours  (€ 10)

U heeft ook de mogelijkheid om onder rembours te bestellen. Het pakket wordt dan onder rembours verzonden, dit wil zeggen dat u het pakket pas betaalt wanneer u dit van de vervoerder (POSTNL)  in ontvangst neemt. Voor een rembourszending wordt 10 euro in rekening gebracht.

Bancontact (gratis)

Voor bestellingen vanuit België kunt u bij ons veilig en snel betalen met Bancontact. Dit is de meest gebruikte manier voor elektronische betalingen binnen België.

PayPal

Op het moment bieden wij standaard geen PayPal aan, aangezien hier hoge kosten aan verbonden zijn. Wilt u toch met PayPal betalen, dan kun u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten over het betalen bij Thermo Lámina? Neem dan een kijkje in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.