actie
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 25,- (€ 144,95 voordeel)

Elektrische vloerverwarming badkamer. Dit zijn de oplossingen:

Voor elektrische vloerverwarming badkamer kunt u matten of folie gebruiken

Als vloerafwerking van de badkamer heeft u de keuze uit tegels, laminaat en klik pvc. De meest voorkomende keuze als vloerafwerking in een badkamer zijn tegels. Deze keuze heeft invloed op het type elektrische vloerverwarming in uw badkamer.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor elk vloer in uw badkamer dé elektrische vloerverwarming oplossing

Elektrische vloerverwarming badkamer d.m.v. matten en tegels

Onder tegels adviseren wij een elektrische vloerverwarming door middel van verwarmingsmatten. Deze kunnen vlak onder de tegelvloer gelegd worden zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De matten hebben een vermogen van 150W/m². Zowel de standaard gratis bij geleverde thermostaat voor deze verwarmingsmatten als de digitale klokthermostaat werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de elektrische vloerverwarming  eenvoudig instellen.Door de zelfklevende achterkant gaat het aanleggen snel en efficiënt waardoor de aanlegkosten bij uitbesteding van het werk laag blijven.

Tijdelijk hoge kortingen op alle elektrische vloerverwarming voor uw badkamer

Altijd inclusief gratis thermostaat

Voor een kleine meerprijs kunt u ook beschikken over een luxe, programmeerbare digitale klokthermostaat voor slechts € 25,00 (€ 144,95 voordeel)  of een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)

>> Direct naar de webshop voor alle formaten vloerverwarmingsmatten <<

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de verwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op.
 
Onderstaand vindt u een selectie aan formaten welke wij aanbieden; van 1m² elektrische vloerverwarming t/m 4,5m². In de webshop vindt u een uitgebreider assortiment t/m 15m² elektrische vloerverwarming.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls


Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Ruimtebesparing elektrische vloerverwarming badkamer

De badkamer is over het algemeen niet de grootste kamer van het huis, alle extra ruimte is dus mooi meegenomen. Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming, scheelt dit enorm aan ruimte in uw badkamer. De ruimte welke u nu kunt gebruiken voor een badkamermeubel, wastafel of een iets grotere douche of bad. Anders was u deze ruimte kwijt geweest aan traditionele CV en radiatoren.

Tegels als vloerafwerking in uw badkamer

De meest voorkomende keuze als vloerafwerking in een badkamer zijn tegels. We hebben de voor- en nadelen van de diverse vloerafwerkingen in combinatie met een elektrische vloerverwarming in een badkamer voor u op een rij gezet.

Voordelen van een tegelvloer zijn:

  • Het onderhoudsgemak
  • De vochtbestendigheid

Nadelen van een tegelvloer zijn:

  • Tegels voelen sneller koud aan
  • Hogere aanschafprijs en plaatsingskosten

Het grote voordeel van elektrische vloerverwarming, in combinatie met tegels, is de opwarmtijd. De opwarmtijd is met elektrische vloerverwarming vele malen korter dan met een warm water vloerverwarming.

Klik pvc en laminaat als afwerking in de badkamer

Over het algemeen zijn deze soorten vloerafwerking goedkoper in aanschaf en plaatsen. Men moet wel vooraf checken of het gekozen type geschikt is voor badkamers in combinatie met een vloerverwarming. Klik PVC en laminaat voelen minder koud aan en verwarmen ook snel. Dus naast warme voeten wordt ook de badkamer snel verwarmd omdat deze vloerafwerkingen minder massa hebben die moet verwarmd worden. Ze koelen daarom ook sneller weer af. Omdat de vloer snel opwarmt is het niet nodig om de vloerverwarming in koude periodes altijd aan te zetten. Wat betreft het beschikbare vermogen kan men ook bij dit type vloerafwerking er voor kiezen om de combinatie te maken met een elektrische of een klassieke radiator om het tekort aan vermogen op te vangen.

Elektrische vloerverwarming onder klik PVC of laminaat in de badkamer

Indien u kiest voor een klik PVC-vloer of een laminaatvloer in de badkamer adviseren wij u Thermo Lámina verwarmingsfolie. Deze slechts 0,2 mm dikke folie is snel aan te leggen en door de geringe laagdikte van het systeem de ideale oplossing voor die ruimtes waar elke mm opbouwhoogte telt. Het vermogen is 120W/m² . De standaardthermostaat reageert op luchttemperatuur. Kijk voor meer informatie in onze webshop.

Bij de aanleg van een vloerverwarming in een badkamer en zeker bij een elektrische vloerverwarming moet men een aantal zaken zeer goed in acht nemen. Dit heeft alles te maken met de complicerende factor vocht/ water en het feit dat men vaak naakt in deze ruimte verblijft. Bovendien nemen bad en eventuele douchecabine veel plaats in zodat er weinig vloeroppervlak overblijft om voldoende vermogen te hebben om de ruimte warm te krijgen. Van een elektrische vloerverwarming in de badkamer wordt bovendien ook een hogere temperatuur verwacht dan in een ander vertrek.

Indien er voor de combinatie van een bestaande radiator met een elektrische vloerverwarming kiest, heeft men het beste van twee werelden. De radiator zorgt voor stralingswarmte en een snelle opwarming en de elektrische vloerverwarming in de badkamer zorgt voor een hoog warmtecomfort.

Heeft u vragen over onze elektrische vloerverwarming systemen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onderstaand vindt u meer informatie over:
Elektrische vloerverwarming kosten & prijs berekening per m²