actie
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 25,- (€ 144,95 voordeel)

Elektrische vloerverwarming woonkamer. Dit zijn de oplossingen:

Voor elektrische vloerverwarming woonkamer maakt u gebruik van folie of matten.

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming in uw woonkamer, scheelt dit enorm aan ruimte in uw woonkamer. Ruimte welke u anders kwijt was aan traditionele CV en radiatoren, kunt u nu naar eigen wens inrichten. Met andere woorden, u heeft optimaal de ruimte voor uw (hoek)bank, tv-meubel, eettafel, boekkast en dressoir. Als vloerbedekking in uw woonkamer heeft u de keuze uit bijvoorbeeld laminaat, parket, klik pvc, een houten vloer of tegels.

De keuze van uw vloerbedekking bepaalt het type elektrische vloerverwarming woonkamer:

  • Kiest u voor laminaat, een houten vloer, parket of klik pvc, dan kunt u het beste gebruik maken van flinterdunne folie
  • Kiest u voor tegels dan adviseren wij elektrische vloerverwarmingsmatten

Om de temperatuur te regelen kunt u gebruiken maken van:

  • De gratis standaard vloerverwarming thermostaat, een digitale klokthermostaat of een wifi thermostaat

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle vloeren dé elektrische vloerverwarming oplossing in uw woonkamer

Elektrische vloerverwarming onder laminaat, parket en houten vloeren in de woonkamer

De slechts 0,2 mm dunne verwarmingsfolie kunt eenvoudig zelf aanleggen. Door de geringe laagdikte van het vloerverarmingssysteem, is het de ideale oplossing voor woonkamers waar elke mm opbouwhoogte telt. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare vloerverwarmingsfolies mogen niet dubbel gelegd worden of zelfs maar gedeeltelijk overlappen. De reden hiervoor is,  dat het op bepaalde punten onder de laminaatvloer dan te warm wordt, waardoor de laminaatvloer beschadigd kan raken. Met de verwarmingsfolie van Thermo Lámina is dit geen probleem. Door de unieke samenstelling van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat, parket of houten vloer beschadigd raakt.

Voordelen van vloerverwarming elektrisch op een rij:

 Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – meer ruimte voor uw bank, tv-meubel, eettafel  en kasten  – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Vloerverwarming geeft warmte en comfort. Maak uw woonkamer comfortabel met de vloerverwarming van Thermo Lámina.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Elektrische vloerverwarmingsmatten onder tegels in de woonkamer

Onder tegels adviseren wij een vloerverwarming door middel van elektrische vloerverwarmingsmatten. Deze kunnen direct onder de tegelvloer worden gelegd zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De elektrische vloerverwarmingsmatten hebben een vermogen van 150W/m². Zowel de standaard thermostaat voor deze matten als de digitale klokthermostaat werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de vloerverwarming  elektrisch, eenvoudig instellen via de gratis bijgeleverde thermostaat.

Binnen ons assortiment bieden we 2 types elektrische vloeverwarmingsmatten. Een vloerverwarmingsmat met een fabrieksgarantie van 10 jaar en een vloerverwamingsmat met een levenslange fabrieksgarantie.

10 jaar fabrieksgarantie – 1m² t/m 15m²

Bekijk hier het volledige assortiment vloerverwarmingsmatten tot 15m² met 10 jaar garantie

Levenslange fabrieksgarantie – 1m² t/m 15m²

Bekijk hier het volledige assortiment vloerverwarmingsmatten tot 15m² met levenslange garantie 

Thermostaat vloerverwarming

Elk pakket elektrische vloerverwarming bevat een gratis standaard elektrische vloerverwarming thermostaat. Naast deze standaard thermostaat kunt u voor een meerprijs ook kiezen voor een luxe wifi thermostaat of digitale klokthermostaat. Onderstaand vindt u de verkoopprijzen van losse thermostaten. Al onze thermostaten zijn uitsluitend geschikt voor elektrische vloerverwarming.

ACTIE: Wanneer u kiest voor een thermostaat in combinatie met een set vloerverwarming ontvangt u een extra korting.  Voor een digitale klokthermostaat betaalt u dan slechts € 25,00 in plaats van € 99,00. Voor een wifi thermostaat in combinatie met een set vloerverwarming betaalt u € 125,00 in plaats van € 175,00.

Elektrische vloerverwarming en zonnepanelen

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina kunnen feilloos worden aangesloten op zonnepanelen. Hierdoor kunt u de opgewekte energie gebruiken om uw woonkamer te verwarmen. Leer meer over zonnepanelen en vloerverwarming.

 Voordelen van vloerverwarming elektrisch:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Bekijk en lees de handleiding en video elektrische vloerverwarming aanleggen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de elektrische verwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Elektrische vloerverwarming werking

Onderstaand vindt u meer informatie over:
Vloerverwarming kosten & prijs berekening per m²

Elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer

Zonnepanelen en elektrische vloerverwarming