Elektrische vloerverwarming zelf aanleggen

Handleidingen: verwarmingsfolie, vloerverwarmingsmatten & thermostaten

Onderstaand vindt u de handleidingen voor het zelf aanleggen en installeren van de elektrische vloerverwarming met behulp van verwarmingsfolie (toepassing laminaat, hout, tapijt) en vloerverwarmingsmatten (toepassing tegels en gietvloer).

Vloerverwarming aanleggen d.m.v. Verwarmingsfolie wordt toegepast onder vloerafwerkingen zoals laminaat, klik PVC, vloerbedekking en houten vloeren:

Vloerverwarming aanleggen d.m.v. Vloerverwarmingsmatten worden toegepast onder tegels en gietvloeren:

Handleidingen thermostaten:

Instructievideo verwarmingsfolie aanleggen

In onderstaande instructievideo en handleidingen wordt u getoond hoe u de elektrische vloerverwarming (verwarmingsfolie en vloerverwarmingsmatten) van Thermo Lámina zelf kunt aanleggen.

 

Bekijk ons gehele assortiment

Indien u ondanks de instructievideo en de handleidingen nog hulp nodig heeft bij het zelf aanleggen van de elektrische vloerverwarming, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze helpdesk is dagelijks te bereiken (ook in het weekend). Wij zullen u alle hulp bieden die nodig is om tot een succesvolle installatie van uw vloerverwarming te komen.

Om het PDF-bestand te openen, dient u te beschikken over het gratis programma Adobe Reader (www.adobe.nl) of vergelijkbare programma’s die het PDF-formaat ondersteunen. De handleiding kunt u vervolgens in zien.